Mobilwebb Brands


Alla besökare som Googlar på ert varumärke från mobilen förväntas hitta relevant information som är anpassad för sin SmartPhone.

Visa upp ert varumärke på ett snyggt, enkelt och snabbt sätt genom ett produkt- och bildgalleri. I Brands bygger vi upp den mobila webbplatsen kring era produkter och driver besökaren mot närmsta återförsäljare eller ett köp.

De flesta webbplatser känns röriga och oinbjudande – många bilder från en webbsida innehåller information som en mobiltelefon inte klarar av att visa i bra upplösning.
Med Mobilwebb BRANDS visar du upp ditt varumärke så kunden på ett snabbt, enkelt och snyggt sätt ser era produkter och erbjudanden för att bli inspirerad till att köpa.

Bäst är om vi hjälper kunden besöka närmsta butik. Visst är det kul att titta i mobilen på snygga slideshows av era produkter, men efter ett tag vill man besöka en faktisk butik. Med vår positioneringstjänst får ni kunden att gå i rätt riktning till närmsta butik, återförsäljare eller kontor.

Klart man vill visa sig från den bästa sidan nu när försäljningen av smartPhones har gått om datorförsäljningen. Så, om du anser att din webbsida är viktig för ditt företag borde en mobil hemsida vara självklar. Är man med nu redan från början är risken att missa potentiella kunder mindre än om man hoppar på senare.

Funktioner i Brands

Brand är ett mer avancerad uppbyggd CMS där man fokuserar på enkelt kunna administrera produkter

Mobilwebb Core
och Store Locator ingår.
Produktgalleri. Bygg upp flikstruktur med info om varje produkt anpassat för mobilen.
Bildgalleri. Visa bilder i stort format med slider funktion. Swipe:a fingret över skärmen och byt bild.
Driv besökaren till närmsta återförsäljarställe.