Mobilanpassa er webbplats

- Erbjudande till dig som Odd Molly ÅF


Alla Svenskar surfar alltmer med sina SmartPhones. Idag kommer ca 20% av alla besökare från mobilen och vi vill erbjuda dig som entreprenör en prisvärd och kvalitativ tjänst.

Vårt erbjudande till dig. 

Komplett Mobilanpassad webbplats

En mobil hemsida lyfter fram det den mobila besökaren letar efter. Kontaktuppgifter till rätt person. Vägbeskrivning. Öppetider. Bokningsförfrågan. Viktigaste att tänka på när vi bygger upp den mobila hemsidan är:
  • Kortfattad och avskalad information
  • Fokus på agera. Dvs. kontakt, vägbeskrivning
  • Tydliga knappar (så att tummen kan klicka)
  • Lyfta fram kontakt med rätt person med bild och "click-to-call"

Detta kommer även bli som en app vilket gör att ni kan få en ikon på er "hemskärm" på telefonen så att era kunder kan ladda ner er "mobila app".


Verktyg - vi skiljer ut oss!

Sedan 2009 har vi på Mobilwebb byggt hundratals mobilsidor. Vi har samlat alla erfarenheter och alla feedback från kunder och skapat ett redigeringsverktyg för att ni själva på ett smidigt sätt kunna redigera sidan vid behov. Redigeringsverktyget får du med på köpet, och här kan du se en kort film om hur det fungerar.

m.oddmolly.com

Vi kan tipsa om att gå in på www.oddmolly.com från en mobil för att förstå vad vi menar.

Hur funkar det? Det tar ungefär tre dagar att bygga din mobila hemsida.

Vi tar fram ett förslag baserat på din nuvarande hemsidas grafiska profil. Vi lägger in information som vi anser vara viktig för mobila besökare. Ni kommer att kunna korrigera och finjustera i redigeringsverktyget till ni är nöjda.

När allt är klart får ni en kod som ni lägger in på er nuvarande hemsida. Koden gör att mobila besökare automatiskt skickas till er mobilsida. Kostnaden är 7.900:- och därefter 100:- per månad. För det får du en komplett mobilanpassad sida och redigeringsverktyget som ni sedan använder när ni vill göra egna förändringar.

Vad kostar det?

På grund av att vi har byggt upp ett verktyg kan vi hålla lösningen prisvärd men ändå leverera marknadens bästa lösning.

Komplett mobil hemsida: 7 900:- (+ 100:-/mån)


Vilka är vi?

Mobilwebb startades för 3 år sedan av Jakob Pernvik och Björn Söderberg. Stor del av vår verksamhet utgår från Kathmandu, Nepal där Björn Söderberg bor. Björn är engagerad i hållbar utveckling och en flitigt nyttjad föreläsare i Sverige. Jakob driver även bolagen UNC och Triggerfish som är något av en"hovleverantör" till företagen VVS Företagen, Säker Vatten och Entreprenörföretagen och dess medlemmar.