Referenser

Titta närmare på några av våra kunder som vi samarbetat med.


Gröna Lund

Brödtext...


Kolmården

Brödtext...


Furuviksparken

Brödtext...


Hotel Stureplan

Brödtext...


Starke Arvid

Brödtext...


Citron Design

Brödtext...


Maxus Global

Brödtext...


Mitsubishi Motors

Mitsubishi valde att göra en komplett mobilanpassad webbplats med syfte att visa upp sina bilar samt hitta till återförsäljare och verkstäder. Som kund kan du gå in och bläddra bland bilder eller läsa om tekniskdata för varje enskild bilmodell. Längst ner på varje undersida hittar du en knappt till närmaste återförsäljare. Gå in på m.mitsubishimotors.se


Revenew Garden

Revenew Garden är en partner för mellanstora bolag som vill få hjälp med sin kommunikation. Deras publika webbplats var byggd i Flash och såg en fördel med en mobil anpassad webbplats som lyfter fram alla anställda samt hjälper kunder att hitta till deras kontor.
Besök Revenewgarden.se med din smartphone.


Triggerfish

Triggerfish är delägare i Mobilwebb och såg tidigt ett behov att erbjuda marknaden mobilanpassade lösningar. Väldigt få publiceringsverktyg har bra stöd för att erbjuda rätt stöd för mobila webbplatser.
Besök Triggerfish.se med din smartphone för att se hur vi själva gjorde.


Biztool

Biztool är specialister på CRM- och säljstödssystem som SuperOffice. Biztools mobila site är tänkt som reklam för produkten "Pocket CRM", en mobilanpassad version av SuperOffice.
Besök biztool.se med din smartphone.


Hotel Birger Jarl

För Hotel Birger Jarl är den mobila hemsidan en viktig del i sitt jobb att bibehålla sin position som designhotel, ligga i framkant och tillgängligt för sina gäster. Att hitta till hotellet, driva trafik till den mobila Facebook sidan, få kontakt med ledningen samt ge inspiriation. Besök birgerjarl.se med din smartphone


Säker Vatten

En av Säker Vattens mål är att vara tillgänglig och enkel att komma i kontakt med. Deras mobila hemsida syftar till att på ett tydligt och snyggt vis presentera alla medarbetare.
Besök sakervatten.se med din smartphone.