Mobil hemsida

- vi har verktyget

När miljoner svenskar surfar från en Smartphone gäller det att nå dem med snabb, enkel och konkret information. Mobilwebb hjälper dig att visa kärnan i din verksamhet.Läs mer
Kontakta oss Vill du veta mer om oss eller prata mobil hemsida över en kaffe?


Mobil sökoptimering

Google har börjat indexera mobila hemsidor, vilket innebär att ni ökar era chanser att hamna högt upp i träfflistorna om ni har en mobil hemsida. Läs mer

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker hela tiden nya samarbetspartners som vill erbjuda sina kunder verktyg för mobila hemsidor. Vi har flera nivåer av partnerskap. Kontakt

Vad säger våra kunder?

Vi sökte en partner som kunde erbjuda en mobil webbplats som underlättade för våra kunder att se våra bilar samt förenklade möjligheten att hitta till rätt återförsäljare/verkstad.

Mitsubishi Motors

Produktområden


Mobilwebb Core

Läs mer Är ni ett företag som vill göra det enkelt för era kunder att få kontakt med er, hitta till er samt berätta mer om era tjänster?

Store Locator

Läs mer Med Store Locator låter ni kunden enkelt hitta närmsta återförsäljare eller butik. Locka kunder med erbjudanden direkt i mobilen.

Varumärke

Läs mer Alla besökare som Googlar på ert varumärke från mobilen förväntas hitta relevant information som är anpassad för sin SmartPhone.

Avancerade lösningar

Läs mer Med vår unika lösningar kan vi mobilanpassa stora webbplatser eller avancerade flöden såsom en webbshop eller bokningsmotor.