Mobil Hemsida - Anpassade lösningar för alla

När kunder söker på ditt varumärke eller företag i sin Smartphone förväntas relevant och anpassad information att nå dem. De vill snabbt hitta vad de söker, vilket de gör om ni har en mobil hemsida anpassad för smartphones.

En webbsökning från en Smartphone innefattar oftast kontaktuppgifter, karta, närmaste butik, öppettider, sortiment samt erbjudanden: lokal information som skall visas på ett snabbt och enkelt sätt. 

Mobilwebbs verktyg gör det enkelt för vem som helst att skapa och administrera en mobilanpassad hemsida. När hälften av allt surf från en Smartphone börjar med en googling hjälper vi er även att indexera er mobilanpassade webbplats för att kunden enkelt ska hitta er. Mobila hemsidor skapade i Mobilwebbs verktyg är anpassade för de mest sålda telefonerna i Sverige (iPhone iOS, Android, Windows Mobile och Symbian).

Det spelar ingen roll ifall du är en lokal aktör med bara en butik eller ett globalt varumärke, vi har anpassade lösningar för alla. Mobil hemsida är inte raketforskning, med våra verktyg är det enkelt att hantera och uppdatera innehållet.

Mobilwebb Core

Mobilwebb Core är grunden i vår plattform. Riktar sig till alla företag som strävar efter hög servicegrad.
Läs mer

Varumärke

Med Mobilwebb Brand bygger du upp en komplett Mobil Hemsida för att presentera produkter och återförsäljare.
Läs mer

Store Locator

Med Store Locator lägger du in alla dina återförsäljare eller butiker. Kunden klickar på "hitta närmsta återförsäljare" och blir positionerad.
Läs mer

Mobilwebbplats avancerad

Med mobilwebbplats avancerad kan vi skräddarsy lösningar oavsett kund. Våra designers och utvecklare ser bara möjligheter, kontakta oss så får vi berätta mer.
Läs mer