Mobilwebb - med fokus på mobila hemsidor

Mobilwebb AB grundades 2010 och är en jointventure mellan webbyrån Triggerfish samt Websearch som har sin bas i Kathmandu/Nepal.

Mobilwebbs strategi är att med standardiserade verktyg som byggs på Microsoft plattformen erbjuda marknaden lösningar för mobila hemsidor. Vårt mål är att bli Sveriges främsta leverantör av mobilanpassade webbplatser.

Försäljning, partnerskap och marknad drivs från kontoret vid Slussen i Stockholm. All utvecklingen sker ifrån Kathmandu, Nepal. Kontoret i Kathmandu drivs av entreprenörenoch föredragshållaren Björn Söderberg som är känd genom sittansvarstagande entreprenörskap. Fördelen med att förlägga all utveckling till Nepal är att vi kanerbjuda konkurrenskraftiga lösningar där kunderna har specifika krav.

Idag är vi 8 anställda som arbetar i bolaget och har ca. 150 kunder. 

Varför välja oss?

Vår konkurrensfördel är att vi har en modern och välbyggd plattform som gör att vi dels kan erbjuda moderna webbplatser som enkelt sätts upp samt lämnar över redigering till kunden. Till skillnad från andra leverantörer har vi även en teknikhöjd som innebär att vi kan mobilanpassa e-handelssiter och stora bokningssiter. 

Bakom Mobilwebb har vi totalt 60 anställda med stark fokus på teknik och lokal support i Sverige.

Vi drivs av att koppla socialt ansvar och entreprenörskap.

Om Björn Söderberg och Websearch

Björn Söderberg bygger och driver företag med socialt ansvarstagande som grundprincip. Han startar upp och utvecklar nya företag i Nepal; ett av världens fattigaste länder. Företagen kombinerar affärsverksamhet med etiska och demokratiska värderingar. Läs mer om Björn Söderbergs satsning på CSR - Corporate Social Responsibility