Referenser

Titta närmare på några av våra kunder som vi samarbetat med.

Brands och Store locator


Mitsubishi Motors

Mitsubishi valde att göra en komplett mobilanpassad webbplats med syfte att visa upp sina bilar samt hitta till återförsäljare och verkstäder. Som kund kan du gå in och bläddra bland bilder eller läsa om tekniskdata för varje enskild bilmodell. Längst ner på varje undersida hittar du en knappt till närmaste återförsäljare.
Gå in på m.mitsubishimotors.se

Suzuki

Med fokus på att lyfta fram sina bilmodeller, att hitta närmsta verkstad samt genom en avancerad teknologi boka tid för provkörning. Projektet gjordes på under 3 veckor från start till lansering vilket är ett nytt rekord för oss.
Gå till följande länk från din mobil: http://m.suzuki.se/bilar

Realtime / automatisk spegling

Peab Bostad

Peab Bostad mobila webbplats där man finner aktuella visningar och objekt. Allt byggt med Mobilwebb Realtime.
m.peabbostad.se

Campadre

Mobil e-handel. Mobilwebb hjälpte Campadre att ta fram en responsiv e-handel mot smartphones.. Gå in på följande länk från din mobil: www.campadre.se

Dagen

Mobilanpassning av Dagen.se, en politiskt oberoende dagstidning på kristen grund. Gå in på följande länk från din mobil: www.dagen.se/

Wenell

Mobilanpassning av ett av Nordens ledande konsultföretag inom området Project Management. Gå in på wenell.se från din mobil.

Odd Molly

Mobilanpassning av Odd Mollys webbshop.
Gå in på följande länk från din mobil: www.oddmolly.com/

Golf.se

Mobilanpassning av ett av Sveriges största bokningssystem. Golfare kan nu boka, avboka och ändra sitt HCP direkt i mobilen.
Gå in på följande länk från din mobil: mgmobil.golf.se

Skyways

Mobilanpassning av Skyways bokningsmotor där vi implementerar fullt stöd för hela köpprocessen.
Gå in på följande länk från din mobil: skyways.smartmobilecontact.com

CITRON Design

CITRON Design är en återförsäljare av kontorsinredning och kända för att erhålla Sveriges största showroom för inredning av kontor och offentlig miljö.
Mobilwebb byggde upp en mobilanpassad webbplats som speglar deras 44 000 produkter. När den Episerver baserade webbplatsen ändras, ändras den mobila webbplatsen per automatik.
Gå in på följande länk från din mobil: m.citrondesign.se/mobile

VVS Forum

Den första helautomatiska mobila tidningen. Alla nyheter som publiceras på VVS Forums webbplats visas per automatik på den mobila hemsidan. Den är byggd med hjälp av Mobilwebbs unika teknologi "Tolk".
Gå in på följande länk från din mobil: m.vvsforum.se

Företagsakademin

Gå in på följande länk från din mobil: m.foretagsakademin.se

Handisam

Gå in på följande länk från din mobil: m.handisam.se

Core

Kolmården

Nordens största djurpark valde att skapa en mobilanpassa webbplats. För Kolmården var det viktigt att visa på hög service gentemot sina besökare. Den mobilanpassade webbplatsen har idag fokus på att exponera öppettider, priser, kontakt och att hitta till parken. Som besökare kan du även läsa om aktuella händelser i parken.
Gå till följande länk från din mobil: m.kolmarden.com

Byggkeramikrådet


Gå till följande länk från din mobil: bkr.mobilwebb.com

Fexeus

Fexeus Mobilwebb byggdes med en specialdesignad startsida. Det intressanta med Fexeus är att v länkar vidare till en rad olika mobila webbplatser och binder samman dessa. Att använda RSS samt integration mot blogg har gjort att den mobila webbplasten ständigt ändras.
Gå in på följande länk från din mobil: fexeus.mobilwebb.com

Spennare


Gå in på följande länk från din mobil: spennare.mobilwebb.com

Maxus

Maxus är en mediabyrå i Stockholm. De erbjuder kvalificerad och objektiv marknads- och medierådgivning, analys, upphandling och planering av samtliga medieslag. Deras mobilanpassade webbplats bygger på kontaktinformation och medarbetare.
Gå in på följande länk från din mobil: http://m.maxusglobal.se/

Smile

Smile är tar inte bara hand om dina tänder utan ser även till att du känner dig avlsappnad och trygg. Smile erbjuder allmäntandvård på ett modernt och professionellt sätt. Den mobilanpassade webbplatsen för Smile har fokus på hitta och ta kontakt med klinik.
Gå in på följande länk från din mobil: smile.mobilwebb.com

Hotel Stureplan

Mitt i centrala Stockholm hittar du Hotel Stureplan. För ett hotell är det viktigt att erbjuda bokning av hotellrum genom mobilen och för sina gäster enkelt visa telefonnummer, adress och position.
Gå in på följande länk från din mobil:m.hotelstureplan.se/

Furuviks parken

Furuviks parken skapade en mobilanpassad webbplats för att erbjuda sina besökare enkelhet i att hitta öppettider, priser och kontakt. Som besökare får du även hjälp att hitta till Furuvik om du surfar in på deras webbplats.
Gå in på följande länk från din mobil: m.furuvik.se

Elektronikkonsult AB

Är Specialister inom strömförsörjning, kraftelektronik och avancerade mönsterkortslayouter. Elektronikkonsult skapade en mobilwebb med fokus på utbud, processbeskrivning, referenser samt kontaktuppgifter.
Gå in på följande länk från din mobil: m.elektronikkonsult.se/mobile


Säker Vatten

En av Säker Vattens mål är att vara tillgänglig och enkel att komma i kontakt med. Deras mobila hemsida syftar till att på ett tydligt och snyggt vis presentera alla medarbetare.
Gå in på följande länk från din mobil: m.sakervatten.se/mobile


Hotel Birger Jarl

För Hotel Birger Jarl är den mobila hemsidan en viktig del i sitt jobb att bibehålla sin position som designhotel, ligga i framkant och tillgängligt för sina gäster. Att hitta till hotellet, driva trafik till den mobila Facebook sidan, få kontakt med ledningen samt ge inspiriation.
Gå till följande länk från din mobil: birgerjarl.mobilwebb.com/